Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Σε φιάσκο οδηγείται το PSI+ για τα XS ελληνικά ομόλογα ξένου δικαίου - Παράταση έως 18 Απριλίου για τις γενικές συνελεύσεις που αναβλήθηκαν - Το ελληνικό δημόσιο δεν θα αποπληρώνει τους ομολογιούχους - Έρχεται... συμπληρωματική χρεοκοπία


Σε φιάσκο οδηγείται η διαδικασία του PSI+ για τα ελληνικά ομόλογα που διέπονται υπό ξένο δίκαιο, καθώς η άρνηση των ομολογιούχων να συμμετάσχουν, φέρνει τη μια μετά την άλλη παράταση για την κατάθεση προσφοράς. 
Μετά την αρχική παράταση που είχε δοθεί για τις 4 Απριλίου, σήμερα ανακοινώθηκε νέα παράταση για ορισμένους κατόχους XS ελληνικών ομολόγων ξένου δικαίου έως τις 18 Απριλίου. Aφορά τους ομολογιούχους, όπου υπήρξε αναβολή των γενικών συνελεύσεων για τη λήψη απόφασης.
Κατά τις πληροφορίες, 20 από τις 36 γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων απέρριψαν την προσφορά για το PSI+.
Να σημειωθεί εδώ ότι, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να μην αποπληρώνει τους κατόχους ομολόγων ξένου δικαίου που δεν συμμετέχουν στο PSI+, γεγονός που ισοδυναμεί με νέα χρεοκοπία για την Ελλάδα, μετά την πιστοποίηση από την ISDA πιστωτικού γεγονότος στις 9 Μαρτίου και τη δημοπρασία για την πληρωμή των ελληνικών ομολόγων στις 19 Μαρτίου. ...
Σημ.axinosp:Θέλουν και παράταση συγκυβέρνησης τρομάρα τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: