Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, λέει η Αλέκα Παπαρήγα


Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, λέει η Αλέκα Παπαρήγα : Απέρριψε το  ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική η γενική  γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι οι γαλλικές  προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό
Απέρριψε το ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι οι γαλλικές προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό παράδειγμα για τις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

«Αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε, θα συμμετείχαμε. Δεν μπορούμε, γιατί θα γονατίσει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ διαφωνεί σε βασικά ζητήματα με τα άλλα αριστερά κόμματα και δεν μπορεί να απαιτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να απεμπολήσει το πρόγραμμά του. «Αν πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση εγκαταλείπουμε πολλά, όπως τις κινητοποιήσεις» πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα.

«Η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση απαιτεί πολιτική ρήξης και σύγκρουσης στο εσωτερικό της Ελλάδας με τους μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους και την Ε.Ε., με όλη την Ενωση και όχι με την κυρία Μέρκελ, διαφορετικά μπαίνεις στην αναμονή» συμπλήρωσε. Η ίδια, επίσης με δήλωσή της από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ το οποίο επισκέφθηκε, απηύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό ώστε «τη δεδομένη δυσαρέσκειά του απέναντι σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να μην τη σκορπίσει δεξιά και αριστερά σε αυταπάτες που θα τον μετατρέψουν σε έναν παθητικό θεατή».

Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι όλα τα πράγματα δείχνουν πως διατυπώνονται ευχές δεξιά και αριστερά για να μετατραπεί η Ελλάδα και οι εκλογές της σε μια μετεκλογική και προεκλογική Γαλλία. Για τις γαλλικές εκλογές, η γ.γ. του ΚΚΕ επεσήμανε πως τα αποτελέσματά τους στον πρώτο γύρο και αυτά που ετοιμάζονται στον δεύτερο γύρο διδάσκουν, επιβεβαιώνουν γιατί το ΚΚΕ αρνείται τη συμμετοχή στο μέτωπο των λεγόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων, των λεγόμενων αριστερών δυνάμεων.

«Οταν ένα κομμουνιστικό κόμμα, όταν ένα εργατικό κίνημα ενσωματώνει τη διαμαρτυρία των λαϊκών μαζών σε μια αριστερή συμμαχία η οποία αποδέχεται τη διαπραγμάτευση αποκλειστικά και μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τον κοινωνικό διάλογο με τα μονοπώλια, τότε μία είναι η κατάληξη, αυτή που βλέπουμε τώρα και μπροστά στον δεύτερο γύρο στη Γαλλία: να οδηγείται ο λαός στο να ψηφίζει πότε το φιλελεύθερο κόμμα, πότε τη σοσιαλδημοκρατία και ο ριζοσπαστισμός να νοθεύεται, να αμβλύνεται και να επεκτείνεται ο συντηρητισμός. Ευτυχώς στην Ελλάδα το ΚΚΕ δεν μεταλλάχθηκε, ευτυχώς το κίνημα της πρωτοπορίας δεν αλλοιώθηκε» κατέληξε.
Madata
Σημ.axinosp:Άλλο ένα "φάουλ", για να μην ανέβει σε ποσοστά ο Περισσός, τυχαίο δεν νομίζω !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εαν το κατανοησατε το 2012, ητοι εναν αιωνα μετα οτι το εκτρωμα/πολιτικος νοσφερατου του μπεναρογια ΔΕΝ δημιουργηθηκε για να κυβερνησει,ειναι μια ενθαρυντικη ενδειξη για το μελλον.
τα ιδια κανανε και το '46.
ενω ειχαν την σχετικη πλειοψηφια του εκλογικου σωματος,ξηγηθηκανε αλα καπεταν μπαρου(φ)α στο λιτοχωρο.
τα ιδια και το '44.τοτε ξηγηθηκανε οι φανηδες και οι νεαντερταλ.
ποτε δεν θελανε να κυβερνησουνε.
ειδικα σημερα ανευ της γ'διεθνους και της μαμας σοβιετιας,ποιος ειναι ο ρολος της κοκκινοσκουφιτσας και των κνατ του περισσου,αφου δεν θελει να κυβερνησει?
ο ευρων αμοιφθησεται.