Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΠΑΜ: Εμείς στην κρατικοδίαιτη δημοκρατία τους λέμε «ΟΧΙ»


            «Έκτακτη» επιχορήγηση ύψους 12 εκ. ευρώ υπέκλεψε το καρτέλ των κοινοβουλευτικών κομμάτων από το χρεωκοπημένο κρατικό ταμείο, δηλαδή από τις άδειες τσέπες των φορολογουμένων πολιτών, αφού με τροπολογία στο παρά πέντε απελευθερώθηκε η τέταρτη δόση του 2011, καθώς και οι δύο πρώτες δόσεις του τρέχοντος έτους της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων και των συνασπισμών τους....


       Χαρακτηριστικό της προκλητικότητάς τους είναι το γεγονός, ότι απαίτησαν να δοθεί το σύνολο της εκλογικής ενίσχυσης πριν από τις εκλογές και όχι μόνο το 60% όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία


Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ότι με την εν λόγω τροπολογία απελευθερώθηκαν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες και είχαν «παγώσει» λόγω των ανεξόφλητων υποχρεώσεων των κομμάτων προς τις τράπεζες, που μόνο για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ φθάνουν τα 244, 2 εκ.ευρώ!

         Εμείς στην κρατικοδίαιτη δημοκρατία τους λέμε «ΟΧΙ» και καταθέτουμε το δικό μας αγώνα με όρους διαφάνειας και πραγματικής δημοκρατίας.
         Η εκλογική σύμπραξη του «ΟΧΙ» κατέρχεται σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, αποκλεισμένη όχι μόνο από κάθε κρατική επιχορήγηση αλλά και αρνούμενη κάθε «ευγενή» χορηγία επιχειρηματικών ομίλων. Συγχρόνως είναι  αποκλεισμένη από τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, που απεγνωσμένα προσπαθούν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα, θέλοντας να εξασφαλίσουν την παραμονή των κομμάτων του Μνημονίου και των faux αντιμνημονιακών κομμάτων  στην διακυβέρνηση της χώρας.

      Σε αυτό το πολιτικό τοπίο της αλά καρτ «Δημοκρατίας» το «ΟΧΙ», αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να υπερασπιστεί με ελάχιστα οικονομικά μέσα και με εθελοντική εργασία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική αξιοπρέπεια.
    Κύριος αρωγός σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα οι ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου και όσοι δημοσιογράφοι παραμένουν πιστοί στο λειτούργημά τους.
Το παιχνίδι είναι στημένο.
Μπορούμε όμως να τους το χαλάσουμε...


για το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ:Γεωργία Μπάστα & Θεόδωρος Παντούλας
email: oxi.grafeiotypou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: