Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ: "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ"!


Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα! 
Υπενθυμίζουμε πως σε...αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης! 
Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πασοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα! 
Τα ερωτήματα όμως που έθεσε η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαίου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματσμού!

hellas-orthodoxy
Anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια: