Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Θ.Πάγκαλος: «Στην Ελλάδα η ψήφος πωλείται»!


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μπορεί να δήλωσε πως δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος ξανά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει ποτέ να μιλάει…

Βίντεο: Θ.Πάγκαλος: «Στην Ελλάδα η ψήφος πωλείται»!
Αυτή την φορά ξαναχτυπά μέσα από συνέντευξη του στο γαλλικό κανάλι "Arte", στην οποία αναφέρθηκε στις εκλογές στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο "στην Ελλάδα, η ψήφος πωλείται", κάτι που περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος στην χώρα μας.

Ακόμα σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει ένα πολιτικό σύστημα που κανείς δεν τολμά να αλλάξει, λέγοντας πως ο σταυρός που μπαίνει στα ψηφοδέλτια "πωλείται".

Όταν ο έκπληκτος Γάλλος δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς γίνεται αυτό, ο κ. Πάγκαλος απάντησε ότι οι ψηφοφόροι ανταλλάσσουν την ψήφο τους για μια θέση στο δημόσιο.

Επίσης ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξη του χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως "παράξενο ζώο", σημειώνοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έκανε ρουσφέτι και ποτέ δεν είχε πελατεία.
Σημ.axinosp:Τώρα που τέλειωσαν οι προσλήψεις στο δημόσιο, τέλειωσαν και οι ψήφοι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , το πανηγύρι της μεταπολίτευσης έλαβε τέλος, γιαυτό δεν πάνε σε εκλογές ξέρουν ότι θα πάει το μαύρισμα σύννεφο !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: