Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Sinn: Η Ελλάδα θα δει ξαφνική ανάκαμψη εάν βγει από το ευρώΗ Ελλάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να ανακτήσει τη χαμένη της ανταγωνιστικότητα μέσα στην Ευρωζώνη και πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ, για να ανακάμψει, δηλώνει ο πρόεδρος του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου Ifo, Hans-Werner Sinn.
«Εάν η Ελλάδα παραμείνει στην Ευρωζώνη, θα συνεχίσει να εμφανίζει μαζική ανεργία. Αλλά εάν βγει, θα δει μια πολύ ξαφνική ανάκαμψη», είπε σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη.
Και τάχθηκε κατά της υπερβολικής λιτότητας στην Ευρώπη. «Η μείωση των μισθών και των τιμών στον αναγκαίο βαθμό για κάποιες χώρες της Ν. Ευρώπης είναι αδύνατη, ό,τι και εάν λένε οι πολιτικοί», είπε. «Η πολιτική δεν μπορεί να ξεπεράσει τους νόμους της οικονομίας».
Σύμφωνα με τον Sinn, το καλύτερο που είχε να κάνει η Ελλάδα ήταννα χρησιμοποιήσει τα χρήματα των πακέτων διάσωσης για την έξοδό της από το ευρώ. 
Σημ.axinosp:Άντε μετά πείτε το Καζάκη τρελό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: