Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Για τους αφελείς ή στρατόκαυλους χουντικούς που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η στρατιωτική δικτατορία δεν…


…έχει τα ίδια αφεντικά με την οικονομική δικτατορία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι ποια ειναι τα αφεντικα σου.
εξ'αλλου αυτο το κωλοχανειο παντα ειχε τρια αφεντικα απο την μαχη του ναυαρινου.
το ζητημα ειναι μα πολιτευεσε με τα αφεντικα υπερ του λαου σου.
στα 200 χρονια της υπαρξης του κωλοχανειου,οι περισοτεροι που το διοικησαν τα κανανε σκ@τ@.μεσα σε αυτους ηταν και ο εικονιζομενος.αυτος τα εκανε σκ@τ@ στο ζητημα της εξωτερικης πολιτικης.καποιοι σαν τον ζαχαριαδη ας πουμε τα κανανε σκ@τ@ και μεσα και εξω. τι τα θελετε,τι τα ψαχνετε. με τρια αφεντικα κωλοχανειο θα παραμεινει η ψωροκωσταινα στον αιωνα τον απαντα.
δεν υπαρχει σωτηρια.και αυτοι που μιλουν για σωτηρια και λαικη κυριαρχια ειναι οι μεγιστοι απατεωνες,η,βλακες απυθμενοι.