Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Γαμώταφοι πολιτικάντηδες, ήρθε η ώρα της κρεμάλας! Η Μαύρη Φατρία ψηφίζει.28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012
Η Μαύρη Φατρία ήταν και παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Δεν ψηφίζει συντήρηση αλλά ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Δεν ψηφίζει κόμματα αλλά ΠΡΟΣΩΠΑ. 
Δεν ψηφίζει προδότες αλλά “ΤΡΕΛΟΥΣ” . 
Δεν ψηφίζει άγνωστους αλλά ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Μέσα στις χιλιάδες των υποψηφίων υπάρχουν αρκετοί Σπαρτιάτες. 
Ήρθε η ώρα να τους δοθεί η ευκαιρία να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ !
Βρίζουμε, χτυπάμε, ανατρέπουμε, κρεμάμε. Τα 2 από τα 4 βήματα που είχαν τεθεί εδώ και χρόνια για το γκρέμισμα του άθλιου κατοχικού καθεστώτος έχουν γίνει.  Στέλνουμε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα στη Βουλή.  ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 

Δεν ψηφίζουμε όποιον κι όποιον.  Διαλέγουμε μόνο ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ άτομα.  Δεν θέλουμε κότες πολιτικάντηδες με μεταξωτές γραβάτες και σηθρού κυλοτάκια.  Ούτε θεατρίνες και αλλαξοκωλιάρες λούγκρες σαν αυτές της ψευτοαριστεράς.  Ούτε διεθνιστικές μασονικές ευρωκωλοτρυπίδες που μισούν και πουλάνε την Ελλάδα και την ιστορία της.

Θέλουμε σκληροπυρηνικούς ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που να δέρνουν και να λιθοβολούν τους προδότες μέσα στο κυνοβούλιο.  Δεν θέλουμε πλέον τα σκουπίδια της συγκυβέρνησης να τρώνε γιαούρτια και αυγά, αλλά μπουνίδια και κλωτσίδια!  Τα δοσιλογικά λαμόγια που τόσον καιρό τις έτρωγαν απέξω, τώρα δεν γλυτώνουν πουθενά.  Θα καρπαζώνονται και θα κλωτσιούνται μέσα στο μπουρδέλο τους μπροστά στις κάμερες.  Έχω την εντύπωση ότι το κανάλι της Βουλής μετά τις εκλογές θα ξεπεράσει όλα τα άλλα σε ακροαματικότητα.Η Τροία είναι έτοιμη να πέσει.  Οι Έλληνες πολιορκητές προσποιούνται ότι έφυγαν και ο Δούρειος Γάιδαρος περιμένει ακίνητος έξω από τα τείχη.  Ελάτε πουσταράδες Τροϊκανοί. Ανοίξτε τις πύλες να δεχτείτε το θανατηφόρο δωράκι του Οδυσσέα.  Η γαϊδαρόπουτσα του Δία που θα σας γαμήσει από όλες τις τρύπες έφτασε!

Κι όταν πέσει το κάστρο της λαμογιάς, θα πάρουν τον λόγο όλοι αυτοί που ήταν φιμωμένοι για αιώνες. Θα μιλήσουν όλοι οι διαχρονικοί Έλληνες που δολοφονήθηκαν άνανδρα. Και οι αρχαίοι και οι μεσαιωνικοί και οι σύγχρονοι θα ξεσπάσουν την οργή τους στα σκύβαλα της Ν.Τ.Π.   Αυτό που θα επακολουθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο δεν το έχουν φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους οι εξουσιαστές.  Το παγκόσμιο ντόμινο ξεκινάει από τον Ομφαλό της Γής !

  
Οι Ρώσοι το ξέρουν πολύ καλά γι αυτό και θέλουν να στείλουν παρατηρητές στις εκλογές. Η ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν οι συνωμότες της CIA και οι λακέδες του αρχιμασόνουΜπαρρόζο για να σώσουν την καταρρέουσα αυτοκρατορία τους δεν έχει προηγούμενο. 

Από την εμφάνισή της η Μαύρη Φατρία έχει πάρει ανυποχώρητη θέση ως προς την ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ και ΑΝΗΛΕΗ τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων. 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ! 
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΙΣΟΒΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 


Η Ευρωπαϊκή ψευτο-Ένωση τελείωσε. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν ήδη την σκυλοπνίχτρα του Ρομπάι και της Μέρκελ.  Κι ο ξεκωλιάρης παλιόπουστας Ολάντ να αφήσει την Ελλάδα ήσυχη και να βοηθήσει την χώρα του την Γαλλία που σε λίγο θα είναι βαθιά μέσα στο βόθρο!  Δεν έχουμε ανάγκη την βοήθεια κανενός!  Μόνοι μας θα καθαρίσουμε το σπίτι μας.    

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην σκατο-δημοκρατία του πουσταρά Βενιζέλου, του γαμώσπιτου Σαμαρά και της βλαχοκλανιόλας Παπαρήγα. Σας καλώ όλους από τώρα να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και “υλικοτεχνικά” για τον δεύτερο γύρο.  Οι μασόνοι τοκογλύφοι στήνουν εμφύλιο πόλεμο ως ρημέικ του προηγούμενου πολέμου των συμμοριών. Γι αυτό ενισχύουν με τα ΜΜΕ τους την ακροδεξιά και την ακροαριστερά.

Γαμήστε όλα τα κωλοκόμματα! Επικεντρωθείτε μόνο στα ΑΤΟΜΑ ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πωρωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ.  Στείλτε τους Σπαρτιάτες υποψήφιους στο Κυνοβούλιο να τα κάνουν όλα ΠΟΥΤΑΝΑ ! Το κωλοπαιχνιδάκι της σκατο-δημοκρατίας τους τελειώνει σε μερικές ημέρες.  Η χώρα και μαζί της ο πλανήτης μπαίνουν σε καινούργιο ιστορικό κεφάλαιο.  Οι κωλοτούμπες που θα γίνουν μετά τις εκλογές δεν θα έχουν προηγούμενο.  Τα πακέτα με τα ευρώ που πέφτουν ήδη στην πολιτική αγορά είναι ασύλληπτα σε μέγεθος. 

Δεν θα πώ άλλα.  Μαυρίστε τους ΓΑΜΩΤΑΦΟΥΣ πουλημένους τσογλαναράδες που μας έφτασαν ως εδώ. Τσακίστε το καθεστώς της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ !  Ούτε μία ψήφος σε ΠΑΣΟΚ –ΝΔ και στα συνεταιράκια τους!


Δεν πάμε σε μια απλή μάχη. 


Αρχίζουμε ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. 

Θα χυθεί αίμα και αυτό είναι αναπόφευκτο. 

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !Για τους Σπαρτιάτες υποψήφιους εδώ:  

       http://www.1000spartiatai.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: