Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Αστυνομικοί πληρώνονται για να παρακολουθούν καθημερινά τσόντεςΟ νέος νόμος που υποχρεώνει τις εταιρίες παραγωγής πορνό με έδρα την Καλιφόρνια να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά το γύρισμα των σκηνών, αναγκάζει μέλη της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να παρακολουθούν όλες τις ταινίες αμοντάριστες, ώστε να διασφαλίσουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται.
«Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος», είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος μόλις ακούει την συγκεκριμένη είδηση.
Μέχρι δηλαδή να συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για ένα καθημερινό όγκο ταινιών, μόνο για την ευρύτερη περιοχή του Σαν Φερνάντο, όπου και εδρεύουν τα μεγαλύτερα στούντιο, της τάξεως των 100 ταινιών ημερησίως.

Ο εκπρόσωπος τύπου του LAPD, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοσιογράφο του Huffington Post, πρώτα χλόμιασε και μετά είπε πως πρέπει να το ψάξει και ότι θα απαντήσει αργότερα.
Εννοείται πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι εφιάλτης για τους πορνο-παραγωγούς, καθώς όπως δηλώνουν «η ύπαρξη προφυλακτικού κάνει πιο απρόσωπη την εμπειρία για τον θεατή».
Ενώ ως λύση, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, σκέφτονται την συνολική μετακόμιση των δραστηριοτήτων τους στην αμέσως γειτονική κομητεία, μια φιλήσυχη κοινότητα, 200 χλμ μακριά.
Φανταστείτε την αντίδραση των κατοίκων, όταν δουν το πρώτο πορνο-καραβάνι να φτάνει στην πόλη τους.
Σημ.axinosp: Όπως λέει και το άρθρο καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: