Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Σε 48 ώρες ο Στουρνάρας ξεφτίλισε τους Βενιζέλο-Κουβέλη


Πρίν δύο μόλις ημέρες οι κυβερνητικοί εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ζήτησαν να καταργηθεί το "χαράτσι" όπως προβλεπόταν, από φέτος.

Σήμερα ο κύριος Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι το "χαράτσι" θα διατηρηθεί και το 2013, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Άρα ή πρέπει να ρίξουν τη Κυβέρνηση ή αλλιώς να παραμείνουν τα εκτεθειμένα πιόνια Σαμαρά-Στουρνάρα, που απολαμβάνουν εντέχνως ασυλίας από τα Μ.Μ.Ε., ενώ όλη τη φθορά την υφίστανται...
οι διαρκώς εκτιθέμενοι Βενιζέλος-Κουβέλης.

Εκτός αν τους έταξαν θεσούλες στον επικείμενο ανασχηματισμό που εδώ και εβδομάδες προαναγγέλεται,οπότε θα κάνουν άλλη μία τακτική υποχώρηση..

Φυσικά "δια την σωτηρίαν της χώρας".

Από dif-news μέσω ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: