Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

ΚΑΖΑΚΗΣ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑΟ Δ.Καζάκης για την στάση των Κυπρίων στην κρίση 3/2/12
Δεν τους άρεσε η απάντηση Καζάκη και τον έκλεισαν!! 3/2/12

 Μιλάμε για Γκεμπελίστικη προπαγάνδα από το ΡΙΚ της Κύπρου. Καθ όλη την διάρκεια της εκπομπής η Ελλάδα δεχόταν ανυπόστατες κατηγορίες χειρότερες από αυτές που κάνουν τα περιοδικά της Μέρκελ και τα φερέφωνα του Σαρκοζί. Έβγαλαν τους Έλληνες τεμπέληδες, το ελληνικό κράτος τεράστιο και φυσικά οι δανειστές είναι οι σωτήρες μας. ΜΕ άλλα λόγια δεν φταίνε τα τοκοχρεωλύσια που μας πίνουν το αίμα αλλά η τεμπελιά μας, οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υψηλές συντάξεις παρακαλώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: