Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο «αθεόφοβος επαναστάτης» ... υπέβαλε τα σέβη του και στον Σταύρο Ψυχάρη...


Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτος από την περασμένη βδομάδα ο Lykavitos, ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψη στην "¨Καθημερινή" και την... επανασύνδεση του με την οικογένεια Αλαφούζου (με "κουμπάρο" τον Νίκο Κωνσταντόπουλο) υπέβαλε χθες τα σέβη του και στον κ.Σταύρο Ψυχάρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποδεχόμενος πρόσκληση του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ συνέφαγε με τα στελέχη του Οργανισμού και τον ίδιο τον Ψυχάρη, ενώ...
ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των εφημερίδων «Βήμα» και «Τα Νέα».

Στη συνέχεια, έφυγε κατευθείαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να «πετάξει» για την τριήμερη επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Άντε και στον... "Πήγασο"!

Από lykavitos μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: