Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Σκληρό "σποτ" αποστράτων κατά της κυβέρνησης


 “Ανεβαίνει” η θερμοκρασία στην σύγκρουση μεταξύ στρατιωτικών και κυβέρνησης εν όψει της συγκέντρωσης που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο από εν ενεργεία και απόστρατους στο κέντρο της Αθήνας. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την “κάλυψη” των εν ενεργεία σχετικά με την στολή , αναμένεται ότι η συγκέντρωση θα είναι η μεγαλύτερη “χακί” συγκέντρωση που έχει γίνει και οι Ενώσεις Αποστράτων -όχι οι “θεσμικές”- προετοιμάζονται πυρετωδώς. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών “ανέβασε” και δεύτερο σποτ ,αρκετά σκληρό κατά της κυβέρνησης.

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: