Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Ξυπνήστε ρε σας φάγανε τα λεφτά σας οι Τραπεζίτες !!


Να δω τι θα πουν τώρα κάτι εξυπνάκηδες που πήγαν τα ευρώ τους στην Κύπρο μπας και η Ελλάδα γύριζε στη δραχμή !!
Ζώα ε ζώα !!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Στουρνάρας εγγυήθηκε τις καταθέσεις που βρίσκονται σε υποκαταστήματα κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα(δεν γελάμε ακόμα)...Άφου όμως τα έδωσε στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο το οποίο με τη σειρά του έχει περάσει στο ταμείο χρηματοπιστωτικής "σταθερότητας"(τώρα γελάμε)...
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ...
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ...
Το Rollercoaster ανεβαίνει την τελευαία ανηφόρα,τη μεγαλύτερη...Οι Στουρνάρες μάταια ψάχνουν τη ζώνη ασφαλείας,δεν υπάρχει...
Δ.Μ.