Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση ΕΠΑΜ Δεν Πληρώνω στο Μέγαρο - Οι πρώτες Φωτογραφίες


Μεγάλη επιτυχία είχε  η σημερινή συγκέντρωση έξω από το μεγαρο μουσικής, που στην κυριολεξία ''κρύφτηκε'' από τα ΜΜΕ.

 

 ΣΧΟΛΙΟ: Οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου καισυνταγματικού τόξου (άκουσον-ακουσον τι όρο σκαρφίστηκαν για να διαχωρήσουν οι άθλιοι τη θέση τους από το λαό!)

 

Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί λοιπόν  στο λαμπρακιστάν,  για να στηρίξουν το σύστημα που καταρέει και νομίζουν τώρα ότι έβαλαν το λαό στο γύψο. 

Κούνια που τους κούναγε.


Η συγκέντρωση μπροστά στο πάρκο παραπλεύρως του Μεγάρου Μουσικής είχε αρκετό κόσμο, με  δυναμισμό και σημαίες του ΕΠΑΜ και του Δεν Πληρώνω. 


 Τα Συνθήματα που  ακούστηκαν ήταν:

Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73. Μαζί μαζί να φύγουν οι ναζί. Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω. Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη κ.α. 

 Η παρουσία των ΜΑΤ ήταν έντονη (πολλές διμοιρίες) και είχαν αποκόψει στο πεζοδρόμιο την πρόσβαση των διαδηλωτών προς την είσοδο του Μεγάρου, ενώ στέκονταν και στα όρια του δρόμου. 

Οι συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια προσέλευσης προσκεκλημένων του Μεγάρου, άφηναν διάδρομο για να περάσουν και τους γιουχάιζαν. 

Η διαφορά του κόσμου που πήγαινε στην εκδήλωση για τον Καραμανλή από τους διαδηλωτές ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής: γραβατωμένοι και λουστραρισμένοι οι μεν, έβγαιναν από πολυτελείς λιμουζίνες, άνθρωποι της δουλειάς και της καθημερινότητας οι δε. 

Ο κόσμος είναι θυμωμένος και έχει δίκιο. 

Να βγούμε όλοι στους δρόμους! Mας φοβούνται!






ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: