Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Απόστρατοι έφτιαξαν σποτ για τη "χακί" διαδήλωση του Σαββάτου! Δείτε το
Όχι απλά στα “κάγκελα”, όπως γράφουμε συχνά είναι οι απόστρατοι. Άνθρωποι που δεν είχαν διανοηθεί ποτέ στη ζωή τους ότι θα έκαναν διαδήλωση, έχουν φθάσει στο σημείο να φτιάχνουν μέχρι και διαφημιστικά σποτς για την μεγάλη συγκέντρωση εν ενεργεία και απόστρατων το Σάββατο στην Αθήνα.

Το τμήμα πληροφορικής της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (ΑΚΙΣ), μιας πολύ “ζωηρής” ένωσης αποστράτων, δημιούργησε το σποτ που θα δείτε. Και με το οποίο καλούν τους συναδέλφους τους να εγκαταλείψουν …τον καναπέ!
OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: