Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Μη μιλήσεις στο ίδρυμα Καραμανλή


GRE11565505.limghandler
Να μη μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης καθως και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.
 Οι Λαφαζάνης και Μητρόπουλος μαζί με άλλους 9 που συντάχθηκαν με την άποψή τους ζήτησαν από τον κ. Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, να μην μιλήσει χαρακτηρίζοντας «λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να την διαχωρίζει σε καλή και κακή».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλ. Τσίπρας απέρριψε τις αιτιάσεις με «στρατηγική προσέλκυσης καραμανλικών ψηφοφόρων» και στόχο «να γίνει αποδεκτός πλέον από αστικά κοινωνικά στρώματα».
Πρόκειται για την εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια από το θάνατό του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει ως θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Τότε και τώρα- Δημοκρατία, οικονομία, πολιτισμός και Ευρώπη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικό Φόρουμ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τόπος. Ξενοδοχείο Κάραβελ, (αίθουσα Μακεδονία)
Χρόνος. 1Ο Μαρτίου 2013 από 11πμ έως 20μμ.

Βασικές εισηγήσεις, ομιλίες και ολιγόλεπτες παρεμβάσεις έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα ότι θα κάνουν οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Βασιλειάδης Δαμιανός,Γκίνος Σταύρος,Δημαράς Γιάννης,Ευαγγελίδης Δημήτρης Ζελελίδης Αβραάμ,Ζουγανέλης Γιάννης,Κανελλόπουλος Γιώργος,Καραϊσκος Κώστας,Καραμπελιάς Γιώργος, Κατσανέβας Θεόδωρος,Κολοβός Ιωάννης Κουτσογιάννης Γιάννης,Κωνσταντινίδης Λευτέρης, Μαντούβαλου Μαρία Μαριάς Νότης,Μελάς Κώστας,Μηλιαράκης Μανώλης,Μιχελογιαννάκης Γιάννης Μπενετάτος Παναγιώτης,Νεάρχου Περικλής,Παπαγαρυφάλλου Παναγιώτης Παπαγιανόπουλος Γιώργος,Πολατίδης Ηλίας,Ρωμανός Κωνσταντίνος Ριζάς Λευτέρης,Ροντούλης Αστέριος,Φωτεινού Γεωργία,Χαραλαμπίδης Μιχάλης του Βασιλείου (Θεσσαλονίκη),
Χατζάρας Σπύρος,Χατζηαντωνίου Ιωάννης.

Προεδρείο: Αποσκίτης Λεωνίδας, Κακαρελίδης Γιώργος, Καρκαλέτσης Σταύρος, Κορφιάτης Λουκάς, Λύκος Γαβριήλ, Παπαμιχαήλ Ιωάννης, Σαρατσιώτης Δημήτρης, Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος