Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Επενδυτές προσευχηθείτε - Μόνο αυτό μας μένει, σύμφωνα με τη Deutsche Bank - Ο Ιησούς Χριστός θα σώσει την ευρωζώνη - Λανθασμένα πρότυπα η Γερμανία και η Γαλλία


H ευρωζώνη είναι έφηβη -μόλις 14 χρονών- και γεμάτη αμαρτίες... Μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να τη σώσει! Μόνο η προσευχή μας μένει...
Δεν πρόκειται για κάλεσμα ενός θρησκόληπτου ευσεβιστή, αλλά για την ύστατη προειδοποίηση του Bilal Hafeez, αναλυτής της Deutsche Bank προς τους επενδυτές.
Σε ομιλία που ο ιδιος έδωσε για τα οικονομικά προβλήματα της νομισματικής ένωσης, υπογράμμισε την ανάγκη η ευρωζώνη να προχωρήσει μπροστά, προκειμένου να είναι πετυχημένη οικονομικά.
"Οι χώρες της ευρωζώνης συμπεριφέρονται σαν έφηβοι σε τσακωμό", τονίζει ο Hafeez, απορρίπτοντας την ίδια στιγμή το γεγονός ότι η Γαλλία ή η Γερμανία μπορούν να λειτουργήσουν ως ορθά πρότυπα.
"Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο είναι αυτό που όλοι οι Ευρωπαίοι σέβονται και που ποτέ δεν αμάρτησε: ο Ιησούς", συμπληρώνει και προσθέτει: "Αν όλοι κρατούσαν τους μύδρους που είναι έτομοι να εξαπολύσουν και επικεντρώνονταν στο μέλλον, τότε ΄σως να είχαμε ένα καθαρότερο όραμα για ό,τι έπεται".

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Δεν σώζεται με τίποτα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: