Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

"Τρελή" άσκηση από την κρατική αμερικανική υπηρεσία FEMA για αντιμετώπιση ... UFO!Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση στο ιστολόγιο της περίφημης FEMA της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών (Federal Emergency Management Agency) των ΗΠΑ, δημιουργεί ερωτηματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί, αφού καλλιστα θα μπορούσε να είναι φάρσα ή να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ, αλλά καρτά έναν τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αληθινή.
Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της η FEMA ανακοινώνει για την πραγματοποίηση άσκησης πολιτικής άμυνας έκτακτης ανάγκης στις 27 Απριλίου με κεντρικό σενάριο την συντριβή UFO και την ύπαρξη ζόμπι! (ZOMBIE UFO CRASH DISASTER FULL-SCALE EXERCISE)!

Όπως αναφέρεται υπάρχουν δύο σενάρια: ένα που αφορά μαζικές απώλειες και ένα ένα που αφορά διάσωση από ελικόπτερα. Στην άσκηση όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση θα συνδράμουν ακόμη δύο υπηρεσίες η CERT (Computer Emergency Readiness Team) η οποία ασχολείται με θέματα κυβερνοπολέμου και θα συνδράμει τα κέντρα εκτάκτων επιχειρήσεων EOC (Emergency Operations Center) όπου κριθεί απαραίτητο.
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου όπως αναφέρθηκε μεταξύ 9 με 17:00 στην πόλη Moscow της πολιτείας του Idaho. Συνολικά προβλέπονται να πάρουν μέρος σε αυτή 100 άτομα εθελοντές. Μάλιστα παρέχεται και e-mail srollins @latah.id. us  για περισσότερες πληροφορίες!
Είναι άγνωστο εάν μια ομοσπονδιακή υπηρεσία κάνει πλάκα ή πραγματικά εννοεί ότι το αντικείμενο της άσκησης θα είναι συντριβή UFO και ύπαρξη ζόμπι, αλλά το κυριότερο ερώτημα είναι πως μπορεί να συνδυάζονται αυτά τα δύο γεγονότα.
Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της συγκεκριμένης ανάρτησης η σελίδα που ήταν ανοικτή για όλους τους χρήστες ξαφνικά έγινε συνδρομητικού περιεχόμενου και για να δει κάποιος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή.
Η ιστοσελίδα της FEMA όπως ήταν ανοικτη για τους χρήστες πριν κατέβει και γίνει συνδρομητικού περιεχομένου
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp: Τι ετοιμάζουν οι παλιόπουστες και δεν το λένε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: