Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Πάνω από τα 113 δολάρια το βαρέλι παραμένει σήμερα η τιμή του Brent. 
Τα προβλήματα στην προσφορά πετρελαίου από τη Νιγηρία και το Ιράν αντισταθμίζουν τις πιέσεις από την αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου και την κρίση στην ευρωζώνη. 
Νωρίτερα, η τιμή του Brent ενισχυόταν κατά 83 σεντς στα 113,07 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού σημείωνε άνοδο κατά 49 σεντς στα 101,36 δολάρια το βαρέλι.
Radio 9
Σημ.axinosp:Άρχισε ξανά η ανηφόρα και δεν νομίζουμε να ξαναπέσει πια κάτω των 100 δολαρίων το βαρέλι!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: