Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

«Η ατυχία των Ελλήνων»


«Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος», γράφει για την Ελλάδα η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. «Για τους Έλληνες το μέλλον φαντάζει πιο σκοτεινό από ποτέ.
 Έχει περάσει πάνω από ενάμισης χρόνος από τότε που αποφασίστηκε το πρώτο πακέτο διάσωσης και ως τώρα δεν έχει σωθεί κανείς. Αντίθετα η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη κάθε μήνα που περνά». 
Η εφημερίδα παραδέχεται τους λάθος υπολογισμούς και την αναποτελεσματικότητα στα ελληνικά μέτρα διάσωσης που αποφασίστηκαν από την πλευρά της τρόικας αλλά τονίζει: «Αυτή η κρίση δημιουργήθηκε στο εσωτερικό. (…). Τελικά τα χρέη είναι σύμπτωμα της πολιτικής και κοινωνικής κρίσης της Ελλάδας». 


  Τα κόμματα αντιτίθενται στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις 


 Η Süddeutsche Zeitung δεν παραλείπει να ασκήσει κριτική στο κυρίαρχο πελατειακό σύστημα της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι κυβερνήσεις θεωρούσαν πάντα πιο απλό να ανεβάζουν τους φόρους από το να περιορίσουν τις θέσεις της κομματικής τους πελατείας στον υπερτροφικό κρατικό μηχανισμό, γεγονός που ενέτεινε την ύφεση». 
Αναφερόμενη σε τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το 40% των Ελλήνων σκέφτεται να απόσχει από τις επόμενες εκλογές σχολιάζει: «Αυτή είναι πάνω από όλα η ατυχία των Ελλήνων:
 Ότι έχουν να επιλέξουν ακόμη μόνο ανάμεσα στα ίδια παλιά κόμματα, τα οποία είναι φύσει αντίθετα στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις». 
 Η εφημερίδα παρατηρεί ότι οι έως τώρα ενέργειες για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος δεν έφεραν αποτέλεσμα πλήττοντας τα συμφέροντα των πιστωτών, αλλά κυρίως του ελληνικού λαού που υποφέρει περιμένοντας να δει δίκαιους χειρισμούς. «Δεν αποκλείεται σύντομα ο ελληνικός λαός να αρχίσει να αγνοεί τους κυβερνώντες στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες», κλείνει το σχόλιο...

DW
Σημ.axinosp:Καλά το καταλάβατε, σύντομα θα σας αγνοήσουμε και θα τρέχετε ......!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: