Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Kόκκινες γραμμές και λοιπές ονειρώξεις...


Ένας αλλά (Χρήστος) Κούτρας. Ο πολιτικός συντάκτης του ΣΚΑΙ και απεσταλμένος στις Βρυξέλλες έκανε την ερώτηση «όλα τα λεφτά», στον Λουκά Παπαδήμο γύρω στις 3 το πρωί την ώρα που ακόμη και τα τραβεστί αρχίζουν να κουρνιάζουν και οι άστεγοι γυρίζουν πλευρό στα παγκάκια του Καμίνη.


Ρώτησε λοιπόν ο Κούτρας τον Λουκά, που βαδίζει μεσάνυχτα στον Κήπο του Καλού και του Κακού, αν θα κοπούν ο 13ος και ο 14ος, αν θα περάσουν αυτά τα μέτρα από τη Βουλή κι αν χρειάζονται οι έγγραφες δεσμεύσεις των κομμάτων.

Ο αποκαμωμένος Λουκάς που φορούσε το ρολόι ανάποδα στο αριστερό χέρι, χρειάσθηκε να ζητήσει από τον οξυδερκή Παντελή Καψήνα επαναλάβει τις ερωτήσεις του Κούτρα κάτι που έγινε και με την δυναμική παρέμβαση του Δημ. Τσιόδρα, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στο πάνελ.

Ο Παπαδήμος λοιπόν επικαλούμενος τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν τόλμησε να πει ρητά και κατηγορηματικά  ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τη περικοπή του δώρου. 

Παρότι ψέλλισε κάτι για κόκκινες γραμμές ο τρόπος που διατύπωνε τις απαντήσεις του έδειχναν άνθρωπο που δεν είχε καμιά δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Όσο για τη Βουλή είπε ότι ελπίζει πως οι βουλευτές  θα στηρίξουν  τη νέα δανειακή ενώ για τις έγγραφες δεσμεύσεις των αρχηγών των κομμάτων το άφησε αδιευκρίνιστο.

Το συμπέρασμα αγαπητοί φίλοι είναι πως οι ηγέτες μας βάζουν κόκκινες γραμμές όταν πρόκειται για στρινγκάκια. 

Καμιά κόκκινη γραμμή από κανένα τους και σε τίποτα.

Οι Αντώνης Κομανέτσης, Γιώργος Κοσταρίκας-ο έξυπνος χαρακτηρισμός από το antinews-και Γιώργος Καραμπέρης στη διάρκεια της σύσκεψης με τον Λουκά Φασμπίντερ, όχι μόνο δεν έβαλαν κόκκινες γραμμές αλλά αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο στο πως θα περάσουν στους πολίτες τον ενδοτισμό τους στη Τρόικα.

Οι πρακτικογράφοι του Μαξίμου για μια ακόμη  φορά  έφριξαν με αυτά που άκουγαν και ήταν αναγκασμένοι να καταγράψουν.

Η μεγάλη προδοσία ενός έθνους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: