Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Fitch: Η εφαρμογή του ελληνικού PSI ήταν καταστροφή - Η Ελλάδα μπορεί ακόμη και τώρα να βυθίσει ολόκληρη την Ευρώπη σε κρίση - Αντίθεση στην άρνηση της ΕΚΤ να συμμετάσχει στο ελληνικό «κούρεμα»

«Η εφαρμογή του ελληνικού PSI ήταν καταστροφή», υπογράμμισε σε ομιλία του σε συνέδριο στο Παρίσι ο David Riley της Fitch προσθέτοντας ότι «ενδεχόμενη κατάρρευση των συνομιλιών για το PSI μπορεί να είναι μεγάλο αρνητικό σοκ».
Στα αρνητικά του δεύτερου ελληνικού πακέτου τοποθέτησε την άρνηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να υποστεί απώλειες από το «κούρεμα» στα 45 δισ. ευρώ ελληνικών ομολόγων που εκτιμάται πως κατέχει
Ο κ. Riley τόνισε παράλληλα ότι «η Ελλάδα μπορεί ακόμη και τώρα να βυθίσει ολόκληρη την Ευρώπη σε κρίση» και δήλωσε με έμφαση ότι «ο χρόνος τελειώνει».
Αναφερόμενος στη Γαλλία, ο κ. Riley τόνισε ότι «το έλλειμμα και το χρέος της Γαλλίας αποδεικνύουν ότι είναι το ασθενέστερο ΑΑΑ του ευρώ» επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αξιολόγηση της Γαλλίας και κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για τα οικονομικά στοιχεία της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας ο οίκος αξιολόγησης επιβεβαίωσε το ΑΑΑ τονίζοντας ότι δε βλέπει λόγο υποβάθμισης της γαλλικής οικονομίας τουλάχιστον στο τρέχον έτος. www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Μερικά σχόλια από το παρόμοιο άρθρο EKT: Δεν θα συμμετάσχουμε στο ελληνικό PSI
"Δεν συμμετέχει η ΕΚΤ
Δεν συμμετέχουν τα διακρατικά δάνεια.
Δεν συμμετεχουν στην πλειονότητα τους οι ξένες τράπεζες μιας που τα ξεφορτώθηκαν έγκαιρα.
Δεν συμμετέχουν τα Hedge funds (80 δις από πωλήσεις τραπεζών) μιας που είναι long σε CDS & αναμένουν."
"..το κούρεμα αλά ΓΑΠ έγινε για να κουρευτούν οι Ελληνες μέτοχοι,ασφαλιστικά ταμεία και να αφελληνιστεί το τραπεζικό σύστημα που με τις οικονομίες πολλών γενεών είχαμε φτιάξει."
Από σήμερα Game over για Ελλάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: