Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή Ντούβλη στη Μέρκελ!

H Μαριάννα Ντούβλη πετάει το γάντι στην Ανγκελα Μέρκελ. Η Ελληνίδα πορνοτάρ με επιστολή που έστειλε στη Γερμανίδα καγκελάριο τη θέτει προ των ευθυνών της και την «προστάζει» να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλει.


Η χειρόγραφη τρισέλιδη επιστολή της ξανθιάς σεξοβόμβας, την οποία παρουσιάζει αποκλειστικά σήμερα η «Espresso», θα φτάσει τις επόμενες μέρες στα χέρια της Ανγκελα Μέρκελ, μέσω της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Μέσα στο… σύγγραμμά της η Μαριάννα Ντούβλη περιλαμβάνει τα πάντα. Με επιχειρήματα που κάλλιστα θα μπορούσε να αναπτύξει ένας πολιτικοοικονομικός αναλυτής, η Ελληνίδα πορνοστάρ μιλάει, μεταξύ άλλων, για την οικονομική κρίση και για τις γερμανικές αποζημιώσεις.


«Δεν είναι όμως το θέμα η έλλειψη των χρημάτων που μας απασχολεί. Είναι και το καθαρά ηθικό θέμα. Θα περίμενα πολύ σύντομα να έρθετε στην Αθήνα, να γονατίσετε μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες βεβαίως δεν φταίτε εσείς προσωπικά, και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές οφειλές σας». Συγκεκριμένα, για τις γερμανικές αποζημιώσεις η Μαριάννα Ντούβλη γράφει: «Σε 575 δισ. δολάρια υπολογίζει ο οικονομολόγος Jacques Delpla, σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης, τις οφειλές της χώρας σας στην Ελλάδα, ως πολεμικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου». 


Σε άλλο σημείο της επιστολής η Μαριάννα Ντούβλη αναρωτιέται: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μια ευρωπαϊκή Γερμανία ή μια Ευρώπη γερμανική; Και πώς νομίζετε ότι πρέπει να αντιδράσουμε, όταν οι δανειστές μας θα κατάσχουν οποιοδήποτε τμήμα της εθνικής μας ιδιοκτησίας, ακόμη και του εθνικού μας εξοπλισμού; Γιατί τέτοιες αθλιότητες προβλέπονται από τις συμφωνίες με τις οποίες δένετε χειροπόδαρα ττη βασανισμένη χώρα μου και καταλαμβάνομαι από τρόμο, εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων. Είναι δίκαιο αυτό και είναι δίκαιο, όταν υπό πίεση αφόρητη ελληνικές κυβερνήσεις του παρελθόντος διέγραψαν τις τεράστιες οφειλές σας από τις καταστροφές των ναζιστικών στρατευμάτων, να έρχεστε σήμερα και να κάνετε τον τιμητή;» 
Σημ.axinosp:Όταν η πορνοσταρ Ντούβλη κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών  

Δεν υπάρχουν σχόλια: