Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Απαγορεύονται τα συσσίτια από μη αρμόδιους φορείς


Φρένο στα συσσίτια από αμφιβόλου ταυτότητας φορείς βάζει με εγκύκλιο ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Αντώνης Δημόπουλος.

Απαγορεύονται τα συσσίτια από μη αρμόδιους φορείς
Σκοπός είναι να απαγορευτεί η παροχή μη οργανωμένου συσσιτίου από μη αρμόδιους φορείς προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.


Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι φορείς που παρέχουν οργανωμένο συσσίτιο, θα πρέπει ναενημερώνουν γραπτώς και εγκαίρως για τη δραστηριότητά τους αυτή και να συνεργάζονται με την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, σχετικά με τον προμηθευτή - παρασκευαστή, τον τρόπο, τον χώρο και τον χρόνο διάθεσης των συσσιτίων, προκειμένου να υπάρχει επίβλεψη των υγειονομικών όρων.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, και τα κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνικά καφενεία που ανήκουν σε επίσημους φορείς ή ΜΚΟ και τα οποία εξυπηρετούν κοινωνικά ασθενείς ομάδες υπόκεινται σε υγειονομικό έλεγχο από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.
Σημ.axinosp:Το βασίλειο της μίζας καλά κρατεί!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα συσσίτια θα μεταφερθούν στον τόπο παραγωγής των τροφίμων και θα συνοδεύονται με μουσικές και τραγούδια θα μετατραπούν σε αφθόρμητες λαικές γιορτές...Τότε έλατε να μας κλάσετε τ αρχίδια...