Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Κατασχέθηκαν ραδιενεργά ανταλλακτικά ιαπωνικών αυτοκινήτων

Η αστυνομία στο ρωσικό λιμάνι του Βλαδιβοστόκ κατέσχεσε δεκάδες ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μολυσμένα από το πυρηνικό ατύχημα στον σταθμό Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, όπως έγινε σήμερα γνωστό από λιμενικές αρχές.

«Μόνο κατά τις πρώτες 10 ημέρες του Ιανουαρίου, τελωνειακοί του Βλαδιβοστόκ εντόπισαν 34 θερμά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, περιλαμβανομένων σασί και κινητήρων», αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από το τελωνείο του Βλαδιβοστόκ.

Τα ανταλλακτικά ήταν μολυσμένα από ραδιενέργεια μετά το πυρηνικό δυστύχημα που συνέβη το Μάρτιο στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τη δήλωση.

Το Δεκέμβριο, ένα κοντέινερ γεμάτο με ραδιενεργά ελαστικά από την Ιαπωνία κατασχέθηκε στο Βλαδιβοστόκ. Δεκάδες ιαπωνικά αυτοκίνητα μολυσμένα από ραδιενέργεια είχαν φτάσει στο λιμάνι τον Απρίλιο και τον Ιούνιο, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.g 
Σημ.axinosp:Φανταστείτε τι έχει περάσει από Ελλάδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: