Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! Δείτε τον ΤΡΟΜΟ ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του δοτού πρωθυπουργού μας...

Δείτε τον τρόμο στο βλέμμα του Παπαδήμου, καθώς εκφωνούσε το χθεσινοβραδινό διάγγελμα των εκβιασμών απέναντι στους πολίτες.

Είχε προηγηθεί η σύσκεψη με τους 3 αρχηγούς της πλάκας, από τους οποίους ο ένας  μας έβαλε στο πρώτο Μνημόνιο, ο άλλος  ξεχρεώνει επιταγές του παρελθόντος και μιλά για τα φρουτάκια και τον ΟΠΑΠ ως στήριγμα της Οικονομίας και ο άλλος είναι συνδαιτημόνας του συμμορίτη-τοκογλύφου Καραμπέρη, όπως είδαμε στις φωτό.
Αυτοί οι 3 αρχηγοί της συμφοράς και ο Παπαδήμος αρχίζουν πλέον να συνειδητοποιούν την κόλαση που πλησιάζει και ο τρόμος ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους.

Παρακολουθείστε με προσοχή το video της ομιλίας Παπαδήμου και προσέξτε τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του δοτού πρωθυπουργού μας.
‘Ένας καλά προφυλαγμένος τραπεζίτης μέσα στη γυάλα ασφαλείας των τραπεζών θα κληθεί πολύ σύντομα να αντιμετωπίσει την οργή του πλήθους…
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: