Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Σε κίνδυνο το νέο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα - Η επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας απειλεί με νέο πανικό τις αγορές"


Η επιδείνωση της οικονομίας στην Ελλάδα απειλεί το πακέτο διάσωσης της χώρας, ενώ οι φόβοι ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει τελικά να αποφύγει μία άτακτη χρεοκοπία, απειλούν να αναβιώσει τον πανικό στις αγορές, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Wall Street Journal.
Η εφημερίδα κάνει αναφορά στη χθεσινή συνάντηση Μέρκελ και Σαρκοζί στο Βερολίνο, κατά την οποία συζήτησαν για τα σχέδια διάσωσης της ευρωζώνης, ωστόσο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, τις συζητήσεις τους επισκίασε ο κίνδυνος που εγκυμονεί το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.
Πολλοί οικονομολόγοι ασκούν δριμεία κριτική στο γαλλογερμανικό σχέδιο για την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ΕΕ, υποστηρίζοντας ότι Γερμανία και Γαλλία αγνοούν τις οικονομικές ανισορροπίες εντός των χωρών-μελών της ευρωζώνης.
«Η επιδείνωση της οικονομίας στην Ελλάδα απειλεί το πακέτο διάσωσης της χώρας, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις συνομιλίες περί 50% κουρέματος του χρέους της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Wall Street Journal.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Όταν αρχίσει ο πραγματικός πανικός, τότε θα είναι αργά για πολλά πράγματα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: