Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Παλλήνη 22/1/12Το Σάββατο 21/1/2012 ήταν η αρχή μιας προσπάθειας να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να καταλάβουν πλέον, ότι τα ύπουλα σχέδια της δοσιλογικής, προδοτικής κυβέρνησης και των συμμάχων της, μπορούν να ανατραπούν εάν ενωθούμε όλοι μαζί.    
Το νεοσύστατο Ε.ΠΑ.Μ  των Δήμων Παλλήνης & Παιανίας οργάνωσε μια νυχτερινή λαμπαδηφορία, προκαλώντας  ένα διαχρονικό κάλεσμα πολιτών, για συνεχή διαμαρτυρία  στη σημερινή οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική, συνταγματική και πολιτική υποβάθμιση, που επικρατεί στην Ελλάδα του 2012.


  Με το σύνθημα «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» ξεκίνησε στις 7: 30 μμ η πορεία στους δρόμους της Παλλήνης .
 Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και αφού έλυσαν την απορία τους για το ποιοι έκαναν τον ασυνήθιστο για την γειτονία τους θόρυβο, άρχισαν να χαιρετίζουν την πορεία, να χειροκροτούν τους διαδηλωτές, ενώ οι ποιο τολμηροί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά, άφησαν τον καναπέ τους και ενσωματώθηκαν στην πορεία.

 Ο χρόνος της διαμαρτυρίας δεν ξεπέρασε τις δύο ώρες, όμως όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ο χρόνος ήταν αρκετός, αφού κατά την διάρκεια της πορείας ο αριθμός των συμμετεχόντων τριπλασιάστηκε.

 Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν :

ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕ
ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΛΑΕ.

ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ,
Ε ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ KAI ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

Όλοι μαζί πλέον οι Έλληνες θα ξυπνήσουμε και θα κάνουμε τον απελευθερωτικό αγώνα που οφείλουμε στην πατρίδα μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

ΕΜΕΙΣ
Δεν προσκυνάμε – δεν παραδινόμαστε – δεν ανεχόμαστε.

ΕΜΕΙΣ
Πολεμάμε – αντιστεκόμαστε – νικάμε.

Είναι πλέον θέμα χρόνου να ξαναβγούν οι Έλληνες στους δρόμους και τις γειτονιές τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: