Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Rabobank: Εσφαλμένος χαρακτηρισμός η επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας - Η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει - ΙNG: Η ενεργοποίηση των CDS πρέπει να γίνει...


Εσφαλμένο χαρακτηρίζει το ερώτημα τυχόν χρεοκοπίας της Ελλάδας ο Richard McGuire, αναλυτής της Rabobank. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ερώτημα αυτό δεν έχει κανένα νόημα, αφού η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει.
"Οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν η Ελλάδα θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία. Αυτό είναι ένας εσφαλμένος χαρακτηρισμός καθώς η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει", είναι τα ακριβή λόγια του McGuire.
"Οι αγορές έχουν ήδη προεξοφλήσει ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία", σχολιάζει από την πλευρά του ο Marc Ostwald, αναλυτής της Monument Securities. "Εάν η χρεοκοπία είναι βίαιη, τότε αυτό θα αποτελέσει πραγματικό σοκ", προσθέτει.
"Η ενεργοποίηση των CDS για την Ελλάδα είναι αυτό που πρέπει να γίνει καθώς η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει τη χρεοκοπία", σχολιάζει ο Alessandro Giansanti, της ING.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Πολλά προεξοφλούν οι αγορές και μετά παθαίνουν σοκ, όταν δεν τους κάθονται τα σενάρια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: