Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Γ. Τράγκας Μας κυβερνούν δωσίλογοι, αλήτες, πράκτορες.


Σε άλλες εποχές αν έβλεπε κανείς την μεταστροφή του Τράγκα θα αναφωνούσε ... τα ύστερα του κόσμου. Είναι όμως τόσο ρευστή η σημερινή κατάσταση που τίποτα δεν μας ξαφνιάζει, ειδικά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς. Οι ανακατατάξεις που θα υπάρξουν σύντομα στο πολιτικό σκηνικό --μας το λέει και η διεθνής εμπειρία. Οσα πολιτικά κόμματα στήριξαν την πολιτική του ΔΝΤ είτε εξαφανίστηκαν είτε συρρικνώθηκαν- σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσες με ζητούμενο αν οι εξελίξεις αυτές θα είναι προς όφελος του κόσμου της εργασίας. Όπως και να είναι πάντως αν κάποιος διάβαζε όσα ακούγονται στο βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα έχει γράψει θα μπορούσε άνετα να τα απέδιδε σε άτομα ... της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Περιττό να γράψουμε ότι ο Τράγκας εκμεταλλεύεται για τις δικές του σκοπιμότητες την συγκεκριμένη στάση του --για να ανεβάσει την τηλεθέαση των εκπομπών του, και την κυκλοφορία του περιοδικού του- ποντάροντας στην αντιμνημονιακή άποψη μεγάλης μερίδας της δεξιάς, που αυτή την στιγμή νοιώθει ξεκρέμαστη από την μεταστροφή της Ν.Δ. 

Βαθύ Κόκκινο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=35159
Αλληλεγγυη στους Χαλυβουργους
Γιωργος .ΒΑΣ