Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Άνθιμος φοβάται απώλεια εθνικής κυριαρχίας αν φύγουμε από το ευρώ

«Αν πτωχεύσουμε και επιστρέψουμε όπως λένε στην περίοδο του 1960 τότε θα είναι φρίκη, γιατί εκτός του ότι θα έχουμε οικονομικά προβλήματα θα χάσουμε και την εθνική μας κυριαρχία». Αυτό τόνισε στο κυριακάτικο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο οποίος τάχθηκε εναντίον της μείωσης μισθών και κατά των απαιτήσεων της τρόικας.

Στο τέλος του κηρύγματος είπε «να μας αφήσουν ήσυχους και μπορεί και να τα καταφέρουμε».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  
Σημ.axinosp:Σε πρόλαβε ο Σπυρόπουλος του ΙΚΑ με τις μαλακίες περί απώλειας εθνικής 


ανεξαρτησίας αν φύγουμε από το Ευρώ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: