Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

...ΝΑΙ θα πάμε σε απεργία η και άλλες μορφές κινητοποιήσεων..Συνεχίζοντας της δημόσιες παρεμβάσεις μας ως εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ θα θέλαμε να πούμε τα εξής:Ίσως είμασταν άδικοι  με τους εαυτούς μας στα πρώτα κείμενα, γιατί δεν γνωρίζαμε ότι σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ η Ιπποκράτους ήταν άδεια!!!
Τα mail των συναδέλφων εδώ και μέρες είναι πολλά, και με βάση τα όσα μας γράφουν οι εξελίξεις στην Ιπποκράτους αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα είναι καταιγιστικές.
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική συνέλευση με την συμμετοχή 60 περίπου εργαζομένων, και αποφασίστηκε να ζητηθεί ΑΜΕΣΑ συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή αλλά και την ηγεσία του κόμματος ώστε να ενημερωθούμε για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τις αμοιβές των εργαζομένων. Από το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης οι εργαζόμενοι θα καθορίσουν την στάση τους με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!!!
Σας λέγαμε από καιρό.. ότι δεν θα διστάσουμε να μπλοκάρουμε κάθε διαδικασία της (ανούσιας για εμάς αλλά και για την Ελληνική Κοινωνία) καρεκλομαχίας!!!
...Τώρα ξέρετε ότι το εννοούμε!!!
  ...Μπαίνει Φεβρουάριος.. και έχουμε να πληρωθούμε απο τον Οκτώβριο... μην εκ λαμβάνετε την ευγένεια μας ...ως αδυναμία.. κύριοι και κυρίες του κόμματος...
Συμμετέχουμε σε κάθε μαζική κινητοποίηση με τα εργατικά κέντρα της περιοχής μας και την ΓΣΕΕ!!!
Προχωράμε και σε κινητοποιήσεις που αφορούν τον χώρο μας..
σημ. Οι εργαζόμενοι το μεσημέρι απέρριψαν πρόταση να συστηθεί επιτροπή εκπροσώπησης... και έτσι όλες  οι κινήσεις και οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα από την γενική συνέλευση ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!


ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: