Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Λάκης και Τζίμης μαζί στην τηλεόραση;


Εκτός από το «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς πριν από το δελτίο θα παρουσιάζει μια εκπομπή που θα σατιρίζει τα κακώς κείμενα!

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», ο Λάκης σκέφτεται σοβαρά να είναι μαζί του και ο Τζίμης Πανούσης.

Ήδη λέγεται πως του έχει κάνει την πρόταση-«βόμβα» και αν ο Πανούσης δεχθεί, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Άλλωστε, τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και ο Τζίμης Πανούσης θεωρούνται από τα «βαριά πυροβολικά», που, αν ενωθούν, θα κάνουν μερικούς να τρέχουν και να μη φτάνουν από τον καυστικό τους λόγο.

Αν όλα πάνε καλά, τότε μέχρι τον επόμενο μήνα, η εκπομπή θα έχει κάνει την εμφάνισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: