Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Οι διαπραγματεύσεις για το PSI+ πάνε από το κακό στο χειρότερο, σχολιάζουν οι αναλυτές - Οι αγορές ποντάρουν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ - Στις 1.530 δραχμές η ισοτιμία


Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά χαρακτηρίζουν τα μηνύματα που έρχονται από την πορεία των διαπραγματεύσεων για το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI+) οι αναλυτές, προειδοποιώντας ότι οι αγορές αναμένουν πλέον το μοιραίο... Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή με βάση άρθρο που έχει δημοσιευθεί σε διεθνές μέσο ενημέρωσης. 
Και καθώς ο χρόνος μετρά ασφυκτικά αντίστροφα και η πολυπόθητη συμφωνία για το ελληνικό χρέος δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, οι αναλυτές έχουν ήδη υπολογίσει πόσο υποτιμημένο έναντι του ευρώ θα είναι το νέο ελληνικό νόμισμα.
Η αγορά στοιχηματίζει ότι η ισοτιμία θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ = 1.530 δραχμές...
Παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής του IIF, Charles Dallara, βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί σειρά κρίσιμων συναντήσεων με τις ελληνικές αρχές - κι ενώ ο ένας μετά τον άλλο Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κάνουν λόγο για επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και επίτευξη συμφωνίας μέχρι την επόμενη εβδομάδα - τα σχόλια μεγάλης μερίδας αναλυτών είναι ενδεικτικά: "Οι διαπραγματεύσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Στην καλύτερη περίπτωση οι αγορές περιμένουν την υποχρεωτική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Η έξοδος από το ευρώ είναι πλέον πιθανή...".

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Σας το είπαμε και παλιότερα ότι ακούγεται στις 20 Γενάρη αποχαιρετούμε το ευρώ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αυτο που λεει η παροιμια " αλλου τα κακαρισματα(υποικ) και αλλου γεννουν οι κοτες(κερδοσκοποι) "........