Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Το ΔΝΤ πιέζει για «κούρεμα» έως και 90% - Αμφιβολίες για την επιτυχία του PSI - Το ενδεχόμενο μίας άτακτης χρεοκοπίας απέχει πιθανότατα μόλις λίγες εβδομάδες


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί ότι η απομείωση των ελληνικών ομολόγων κατά 50% δεν αρκεί και πιέζει ακόμη και για «κούρεμα» έως και 90% αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση κάνοντας παράλληλα λόγο για αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό PSI.
«Τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση», τονίζεται στο δημοσίευμα, στο οποίο εκτιμάται ότι «το ενδεχόμενο μίας άτακτης χρεοκοπίας απέχει πιθανότατα μόλις λίγες εβδομάδες».
«Οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου έχουν μείνει πίσω, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για το PSI με τους ιδιώτες ομολογιούχους βρίσκονται σε αδιέξοδο», τονίζει το Spiegel. 
«Αν και ο διευθύνων σύμβουλος του IIF Charles Dallara πριν από λίγες ημέρες διευκρίνισε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, κατέστησε σαφές ότι οι ιδιώτες δεν είναι διατεθειμένοι με αναλάβουν το κόστος για ένα κούρεμα μεγαλύτερο του συμφωνηθέντος 50%», υπενθυμίζει το Spiegel, ενώ σύμφωνα με πηγές που επικαλείται από τη γερμανική κεντρική τράπεζα «δεν υπάρχει καν μία κοινή διαπραγματευτική γραμμή από την πλευρά των ομολογιούχων».
«Το βάρος της αναδιάρθρωσης περιορίζεται στους ιδιώτες πιστωτές, κίνηση η οποία είναι λανθασμένη», αναφέρει το περιοδικό.
«Το ΔΝΤ απευθύνει έκκληση για “κούρεμα” έως και 90 τοις εκατό» παραπονιέται ένας τραπεζίτης, που επικαλείται το Spiegel, το οποίο επισημαίνει ότι «σε περίπτωση που το haircut φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, θεωρείται ουσιαστικά δεδομένο ότι οι ιδιώτες ομολογιούχοι δεν θα μετέχουν εθελοντικά».

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Εμείς εδώ θα είμαστε, οι πολιτικοί μας που θα είναι ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: