Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Τελευταίοι Έλληνες Φρουροί

Πριν εκατομμύρια χρόνια, όντα από άλλον γαλαξία (Έψιλον Λάμδα) επισκέφτηκαν την γη.
 Οι ενδείξεις που είχαν για τον πλανήτη μας ήταν σύμφωνα με τα πρότυπα τους, κατάλληλη για δημιουργία έλλογων όντων.
 Πέρασαν χιλιάδες χρόνια, μέχρι να δημιουργήσουν έναν κόσμο, που θα είχε τις ίδιες προοπτικές εξέλιξης με τον δικό τους, εξωτερική όψη , μέγεθος εγκεφάλου ευφυΐα κα .
Αυτά τα όντα ονομάζονταν Ελ και από την αρχή της ελεύσεως τους παρέμεναν σε μικρούς σχετικά αριθμούς περίπου 12.000 αθανάτων.
 Πολλά μπορούν να αποκωδικοποιηθούν από την μυθολογία, κυρίως των ελλήνων, αλλά και άλλων αρχαίων λαών. Κάποια στιγμή, πριν χιλιάδες χρόνια κατάλαβαν ότι τα όντα που δημιουργήθηκα από την προσπάθεια τους είχαν ξεφύγει από το αρχικό λόγο της δημιουργία τους.
 Νωρίτερα από ότι έπρεπε, τους είχε δοθεί η ελεύθερη βούληση .
 Αναγκάστηκαν πολλές φορές να έρθουν σε σύγκρουση μαζί τους και παρά το γεγονός ότι ένας και μόνον Ελ κατάφερνε να αντιμετωπίζει με επιτυχία ορδές χιλιάδων ιθαγενών το κόστος στην ανώτερη ψυχή των Ελ ήταν τεράστιο.
 Η απόφαση πάρθηκε σχεδόν ξαφνικά .
 Εγκατάλειψη του πλανήτη και παραμονή μόνο των απογόνων των Ελ, γόνοι των Ελ και γήινων όντων , τους Έλληνες.
 Ο αριθμός αυτών, των Ελλήνων , 140.000 με σχεδόν της ίδιες διανοητικές και σωματικές δυνάμεις με του Ελ εκτός της αθανασίας, είχαν όμως το προνόμιο να ζουν χιλιάδες χρόνια .
 Έτσι , οι 140 χιλιάδες απόγονοι των Ελ παρέμειναν στην γη και χωριστήκαν σε 70 σημεία του πλανήτη 20 εκ των οποίων βρίσκονται σήμερα στη Ελλάδα με την ευρύτερη έννοια αυτής, δηλαδή κυρίως Ελλάδα, Αίγυπτος, Λιβύη, Ιταλία, Γαλλία, Ιωνία, Κύπρος, Μέση Ανατολή .
 Ο χρόνος παραμονής των απογόνων έφτασε στις μέρες μας τα 30.000 χρόνια και ο σκοπός ήταν να παρακολουθούν, να προφυλάσσουν, να νουθετούν, να επεμβαίνουν αφανώς με την ελπίδα ότι ο κόσμος μας θα άλλαζε κατεύθυνση, καθώς είχε όλα τα προτερήματα, ιδιαίτερα πνευματικά.
 Η κακοδαιμονία είναι ότι εκεί έξω (στο σύμπαν) υπάρχουν χιλιάδες κόσμοι μεγάλο μέρος των οποίων επέλεξε όλα τα βδελυρά ,αποτρόπαια , χυδαία και αηδιαστικά, για να κοσμήσουν τον κόσμο τους, ακριβώς όπως εμείς.
 Η δεύτερη δυστυχία είναι ότι πριν 15.000 χρόνια εγκαταστάθηκαν οι ((δυσνόητο αλλοιωμένο)) στον πλανήτη μας.
Έκτοτε οι απόγονοι των Eλ Έλληνες κάνουν τιτάνιες προσπάθειες ώστε να φέρουν σε ισορροπία τον κόσμο που έχει γύρη επικίνδυνα, αν όχι ανέκκλητα προς το χάος.
 Ματαία , το κακό έχει όλα τα δεδομένα υπέρ του καθώς οι γηγενείς βρήκαν ομορφότερο τον κόσμο που τους πρόβαλαν οι νέοι επισκέπτες.
 Η απόφαση πάρθηκε για άλλη μια φορά αστραπιαία.
Τεραστίων διαστάσεων άρματα είναι ήδη μέσα στο ηλιακό μας σύστημα ικανά να μεταφέρουν περί τα 25.000.000 ανθρώπων.
 ΕΛΛΑΔΑ 3.262.000
ΑΙΓΥΠΤΟΣ 750.000
ΛΙΒΥΗ 72.000
ΙΤΑΛΙΑ 2.357.000
 ΓΑΛΛΙΑ 1.452.000
 ΙΩΝΙΑ 6.985.000
ΚΥΠΡΟΣ 312.000
 ΜΕΣΗ ΑΝΑΤ 183.000
ΥΠΟΛ ΚΟΣΜ 6.962.000
ΣΥΝΟΛΟ 22.335.000 Ανθρώπων, βιολογικά απογόνων, των απογόνων των Ελλήνων και όσων περάσουν από την πύλη της ψυχής.

Η μέρα αναχώρησης είναι η 10/02/2012. 

 Λίγο μετά ο ουρανός θα γίνει ...........................(απώλεια σήματος) 
Η λήψη έγινε στην συχνότητα 1,29655 GHz διαμόρφωση SSTV
Πιθανόν η εκπομπή να έγινε από δορυφόρο καθώς παρατηρήθηκε έντονο φαινόμενο Doppler.


karmanor
Σημ.axinosp:Αυτή η ιστορία κυκλοφορεί  αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο, ξέρω ότι είναι παραμύθι αλλά θα ήθελα να είναι αληθινή, όσο δεν φαντάζεστε !!
Όσο για τα γιγάντια διαστημόπλοια δείτε το βίντεο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι άμα δε σε πάρουν;
Μεγάλη ξενέρα ε;