Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο στα κόμματα. Το 2011 πήραν μεγαλύτερη επιχορήγηση 6 εκατ. ευρώ περίπουΤο είδαμε κι΄ αυτό. Παρά την κρίση, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα κόμματα πήραν αυξημένη κρατική επιχορήγηση το 2011.
 Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, η συνολική χρηματοδότηση των κομμάτων το 2011 αυξήθηκε κατά 6 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα χρήματα που έλαβαν το 2010.
 Συγκεκριμένα το 2011 τα κόμματα έλαβαν ως τακτικές επιχορηγήσεις 54.018.624 ευρώ.
Το αντίστοιχο ποσό το 2010 ήταν 48.800.000 ευρώ.
 Συγχαρητήρια στους πατέρες του Εθνους οι οποίοι φροντίζουν τα του οίκου τους.
Ημερησία
Σημ.axinosp:Μπράβο τομάρια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: