Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

"Η Ελλάδα σκοπεύει να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη, κόστους 4 δισ. ευρώ"


Προς την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών κατευθύνεται η Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τα χρήματα που λαμβάνει από την ΕΕ, παρά το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Bild. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η Ελλάδα σκοπεύει να προχωρήσει στην αγορά εξήντα καινούργιων μαχητικών αεροσκαφών, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 4 δισ. ευρώ, με κεφάλαια που έχουν εισρεύσει από την ΕΕ.
Παρά το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας που ακολουθεί η Ελλάδα και τη μείωση των μισθών των Ελλήνων πολιτών, «κάποιοι Έλληνες πολιτικοί δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.
Η λίστα, αναφέρει η Bild, περιλαμβάνει, επίσης, υποβρύχια και φρεγάτες, σημειώνοντας ότι οι στρατιωτικές δαπάνες έρχονται σε μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας για την Ελλάδα και από αυτές πρόκειται να ωφεληθούν γερμανικές και γαλλικές εταιρίες.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Καταλάβατε πως θα μας δώσουν το νέο δάνειο οι Γερμανοί ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: