Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Η μοναξιά της επανάστασης
Σύνταγμα 22/1/2012, ώρα 17:00+κάτι ψιλά. Περιμένοντας…


(Ευχαριστώ τη φίλη αναγνώστρια για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, 6 μμ
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, σε απόλυτη συνεργασία με τη συμμορία τραπεζών-ΕΕ-ΔΝΤ, συνεχίζει να ρημάζει τους μισθούς, τις συντάξεις, τα εργατικά και κοινωνικά μας δικαιώματα. Συνεχίζει να τρομοκρατεί ότι θα κόψει το ρεύμα όσων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα. Ένα βασικό κοινωνικό αγαθό το μετατρέπει σε πανάκριβη υπηρεσία και επιβάλλει αυξήσεις φωτιά (έως και 15%) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ενσωματώνει σε αυτούς για πάντα το χαράτσι.

Το κίνημα ανυπακοής ενάντια στα φορομπηχτικά μέτρα όμως εξαπλώνεται, σε κάθε πολυκατοικία, γειτονιά, χωριό, πόλη και τόπο δουλειάς και συνεχίζει ακόμα πιο αποφασιστικά και δυναμώνει. Σε όλη τη χώρα, χιλιάδες άνθρωποι αρνούνται μαζικά να πληρώσουν, οργανώνουν την αντίστασή τους (πορείες, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε γραφεία της ΔΕΗ και εργολάβων, εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα), αποτρέπουν τη διακοπή του ρεύματος και επανασυνδέουν κομμένες παροχές νοικοκυριών δείχνοντας την αλληλεγγύη τους. Όλο και περισσότεροι παλεύουν συλλογικά για την ακύρωση των χαρατσιών και την ανατροπή της πολιτικής της συγκυβέρνησης.

Η επιτροπή σωματείων-κινήσεων-συνελεύσεων «Δεν Χρωστάμε, Δεν Πουλάμε, Δεν πληρώνουμε», δεκάδες επιτροπές και συνελεύσεις κατοίκων από όλη την Αττική, οι Δήμοι Ελληνικού και Νέας Ιωνίας, σωματεία, ομοσπονδίες όπως η ΟΛΜΕ και μαζικοί φορείς ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις αντιστάσεις μας, την Παρασκευή 27/1 στις 6 μμ, στον Πεζόδρομο της Κοραή, καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή, ενάντια στα χαράτσια και τις αυξήσεις της ΔΕΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους την εφαρμόζουν
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1 στις 6μμ στον Πεζόδρομο της Κοραή
Γιάννης Μ