Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Eπίθεση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Γ. Παπανδρέου μέσα στη Βουλή...


Από τις παλιές καλές εποχές...
 Τι του είπε ο Γ. Μιχελογιαννάκης μόλις τον είδε: "Είσαι δυσλεκτικός και κομπλεξικός. Σήκω φύγε...." 


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Μια απίστευτη επίθεση δέχτηκε πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο διάδρομο και πήγαινε προς το γραφείο του όταν διασταυρώθηκε με τον βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη ο οποίος... 
μόλις τον είδε σταμάτησε και του είπε: "Είσαι δυσλεκτικός και κομπλεξικός. Σήκω φύγε....". 
Εμβρόντητοι όσοι έτυχε να είναι παρόντες (άλλοι βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής) παρακολούθησαν τη σκηνή και άκουσαν τα λογια του βουλευτή, ενώ ο κ. Παπανδρέου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.
Press-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σκληρη επιθεση. τον δυελυσε