Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Πάγκαλου στην Αριστερά... στα κινέζικα


 Σε συνέντευξη του σε κινέζικη εφημερίδα κάνει λόγο για επονομαζόμενους διαδηλωτές κατά της λιτότητας οι οποίοι συνεχώς λιγοστεύουν.
«Οι επονομαζόμενοι διαδηλωτές κατά της λιτότητας, λιγότεροι αριθμητικά σήμερα, συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους κατά του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας.
Επιπλέον, ακραία στοιχεία που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας και προκαλούν σημαντική ζημιά στην ελληνική οικονομία και ιδίως στον τομέα του τουρισμού».


Κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο τα κόμματα της Αριστεράς θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στο παλιό σοβιετικό καθεστώς και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πολιτική ξεπερασμένη. «Οι μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών.
Το ελληνικό εκλογικό σώμα θεωρεί τους ριζοσπαστικούς αριστερούς σχεδιασμούς για πλήρη αλλαγή της κοινωνίας προς την κατεύθυνση του παλαιού σοβιετικού μοντέλου ως μη ρεαλιστικούς και ξεπερασμένους».
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες αναφορές του αντιπροέδρου για την Αριστερά δεν περιλαμβάνονται στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου αν και έχει αποσταλεί με email στους διαπιστευμένους συντάκτες.
Όσον αφορά στο θέμα των εκλογών υποστήριξε ότι αυτές δεν μπορούν να γίνουν αν δεν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου.
«Η ελληνική Κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση και αποστολή της είναι να ικανοποιήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις πριν την προκήρυξη εκλογών. Δεν βλέπω λόγo να προκηρυχθούν εκλογές πριν την επίτευξη αυτών των στόχων».
Real.gr
Σημ.axinosp:Κάτι μέρες έμειναν, από την χρεοκοπία μετά ποιός θα σε σώσει Πάγκαλε από τους δικούς σου ψηφοφόρους ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: