Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

"Η Ελλάδα δεν είναι απλώς χρεοκοπημένη. Έχει πραγματικά χρεοκοπήσει"


"Η Ελλάδα δεν είναι απλώς χρεοκοπημένη, έχει πραγματικά χρεοκοπήσει", αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Tageszeitung, το οποίο χαρακτηρίζει την ελληνική πραγματικότητα ως επιστροφή στην εξαθλίωση.
"Δεν μπορεί κανείς να συνοψίσει διαφορετικά τις νεότερες εκτιμήσεις του ΔΝΤ.  Η ελληνική καταστροφή γίνεται κάθε μήνα μεγαλύτερη", σημειώνει χαρακτηριστικά το ίδιο δημοσίευμα.
"Ακόμη κι αν διαγραφεί το ελληνικό χρέος στο σύνολό του ένα ερώτημα θα παρέμενε αναπάντητο. Το ερώτημα που αφορά το μέλλον της Ελλάδας, η οποία έχει χρεοκοπήσει", τονίζει η Tageszeitung.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: