Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

EKT: ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣΈνα ακόμη ρεκόρ έσπασαν οι καταθέσεις των εμπορικών τραπεζών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, υποδεικνύοντας τις συνεχιζόμενες εντάσεις που αντιμετωπίζει το χρηματοοικονομικό σύστημα, παρά τις πρωτοφανείς ενέσεις ρευστότητας. Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, οι τράπεζες στην Ευρωζώνη κατέθεσαν ...
συνολικά 493,3 δισ. ευρώ (με 24ωρη διάρκεια), υπερβαίνοντας το ποσό των 489 δισ. ευρώ που είχαν καταθέσει την Παρασκευή.

Μια σειρά από νέα ρεκόρ καταθέσεων από τις εμπορικές τράπεζες στην ΕΚΤ έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, εξέλιξη που ορισμένοι παράγοντες της αγοράς θεωρούν θετική, καθώς τα κεφάλαια αυτά τοκίζονται με 0,25%, ποσοστό αρκετά χαμηλότερο απ’ ό,τι ισχύει στη διατραπεζική αγορά.

Έτσι, η χρήση του συγκεκριμένου καταθετικού μηχανισμού δείχνει ότι οι τράπεζες προτιμούν να «παρκάρουν» τα κεφάλαιά τους στην ΕΚΤ με χαμηλό τόκο, αντί να τα διακινδυνεύουν δανείζοντας η μία την άλλη.

Fimotro
Σημ.axinosp:Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη στην Ευρώπη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: