Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αν ισχύει η πληροφορία από την Marathon asset management ότι υπάρχει συμφωνία για συνολική ζημία στους κατόχους ομολόγων 68% αυτό σημαίνει….χρεοκοπία και credit event και πληρωμή CDS…


Αν τελικά οι ομολογιούχοι του ελληνικού χρέους λάβουν 0,32 ευρώ ανά 1 ευρώ από το PSI+ δηλαδή συνολική επιβάρυνση 68% όπως υποστηρίζει η Marathon asset management hedge funds που διαχειρίζεται 10 δις δολάρια τότε θα είναι πολύ δύσκολο να μην πιστοποιηθεί πιστωτικό γεγονός και να μην πληρωθούν τα CDS.
H πληρωμή των CDS της Ελλάδος συνολικής αρχικής επένδυσης 4,9 με 5,1 δις δολάρια  θα επιφέρει σωρευτικό κέρδος κοντά στα 25 δις δολάρια.
Προφανώς και αν το haircut είναι πάνω από 50% αυτομάτως εγείρεται θέμα εθελοντικής συμμετοχής καθώς παύει να είναι εθελοντική η όλη διαδικασία.
Ωστόσο είναι πιθανό το 50% να είναι το haircut και η υπόλοιπη επιβάρυνση 18% να προέρχεται από το επιτόκιο και την υπόλοιπη δομή των όρων του PSI+.
Αν το αρχικό haircut είναι πάνω από 50% τότε είναι σχεδόν απίθανο η ISDA η διεθνής ένωση swaps και παραγώγων να μην πιστοποιήσει credit event.
Να ληφθεί υπόψη ότι ναι μεν η διαδικασία είναι τυπικά εθελοντική, ουσιαστικά είναι υποχρεωτική και εκβιαστική ωστόσο η συνολική επιβάρυνση 68% εγείρει σοβαρά ερωτηματικά.
Η συμφωνία όπως διαφαίνεται στο PSI+ θα είναι η απαρχή μιας διαδικασίας που θα εξελιχθεί και βεβαίως στην πορεία θα διαπιστωθεί αν θα παραμείνει εθελοντική ή θα καταστεί υποχρεωτική μέσω της ενεργοποίησης των ρητρών συλλογικής δράσης…
Αν αποφευχθεί η ενεργοποίηση ρητρών συλλογικής δράσης τότε η Γερμανία και η ΕΕ και το ΔΝΤ θα έχουν πραγματοποιήσει μια άψογη δουλειά.
Όλα θα κριθούν προσεχώς….

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: