Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Πλήρη χρεοκοπία της Ελλάδας αναμένει η UBSΠλήρη χρεοκοπία της Ελλάδας αναμένει ο Πολ Ντόνοβαν, διευθυντής του τμήματος παγκόσμιας οικονομίας της UBS, καθώς η συμμετοχή στο PSI δεν θα είναι εθελοντική.
Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, «περιμένουμε μια χρεοκοπία της Ελλάδας, με πλήρη ενεργοποίηση των CDS, καθώς εκτιμούμε ότι η συμφωνία για το PSI θα είναι μη εθελοντική, διότι δεν θα βρεθεί κάποιος να δεχθεί ένα haircut 68%».
Ωστόσο, σύμφωνα με το οικονομικό στέλεχος αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, καθώς η Ελλάδα γενικώς δεν θεωρείται φερέγγυα στις αγορές.
«Εκεί που υπάρχει θέμα, είναι τι γίνεται με τις ελληνικές τράπεζες μετά από μια ελληνική χρεοκοπία, αυτή είναι η βασική ανησυχία», δηλώνει το στέλεχος της UBS.
«Σε μια χρεοκοπία της Ελλάδας, πιθανότατα θα ακολουθήσουν και οι τράπεζες, θα χρειαστούν στήριξη ή και διάσωση. Ποιος θα το κάνει αυτό; Ποιος θα είναι ο δανειστής της ύστατης στιγμής, από την ώρα που το ελληνικό κράτος θα έχει χρεοκοπήσει;».
Σύμφωνα με τον κ. Ντόνοβαν αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην αρχιτεκοτνική του ενιαίου νομίσματος καθώς δεν προβλέπεται να υπάρχει ένας αξιόπιστος δανειστής ύστατης στιγμής. Το κρίσιμο διακύβευμα είναι σύμφωνα με τον ίδιο να σωθούν οι ελληνικές τράπεζες καθώς ενδεχόμενη χρεοκοπία τους είναι ικανή να μεταδόσει το πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη.
Σημ.axinosp:Παρασκευή θα ακούσουμε τα μαντάτα, αυτά που η σημερινή απεργία των ΜΜΕ μας αποσιώπησαν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: