Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Η απροθυμία αρκετών hedge funds να συμμετάσχουν στο PSI τα φέρνει σε ευθεία αντιπαράθεση με το ΔΝΤ και απειλεί να τινάξει όλη τη διαδικασία στον αέρα...


Σε πεδίο μεγάλης αντιπαράθεσης μεταξύ των hedge funds και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει αναδειχθεί το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI). 
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters, την ώρα που ο χρόνος για την επίλυση της ελληνικής - και κατ' επέκταση - ευρωπαϊκής κρίσης χρέους μετρά αντίστροφα, τα hedge funds έχουν χτίσει τόσο ισχυρές θέσεις στα ελληνικά ομόλογα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν τα σχέδια των Ευρωπαίων να αναλάβουν οι τράπεζες την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αρκετά είναι τα hedge funds που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους, γεγονός που τους φέρνει σε πλήρη αντιπαράθεση με το ΔΝΤ, το οποίο επιθυμεί να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος.
"Το παιχνίδι έχει ως εξής: Κάποιοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν. Η Ελλάδα δεν θέλει να οδηγηθεί στη χρεοκοπία", σχολιάζει ο Gabriel Sterne της Exotix.
Παρά τις παροτρύνσεις από Μerkel και Sarkozy για άμεση ολοκλήρωση του σχεδίου αναδιάταξης του ελληνικού χρέους, αρκετά hedge funds συνεχίζουν να αντιστέκονται, σε αντιδιαστολή με τις ευρωπαϊκές τράπεζες που έχουν αναγκαστεί να δεχθούν απώλειες στα ελληνικά ομόλογα που κατέχουν.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Βάλε και την τρομάρα που περνάει ο Σαχινίδης,με τον Κάρολο Νταλάρα να έρχεται τρέχοντας στην Αθήνα, τότε PSI ΤΈΛΟΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: