Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Φευγει για Κόστα Ρικα ο Γιώργος ΠαπανδρέουΓια την μακρινή Κόστα Ρίκα αναχωρεί τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθούν  στις 23-24 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ.
Η σύνοδος φιλοξενείται απο το τοπικό Εθνικό Απελευθερωτικό Κόμμα (PLN) και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση και  στην κλιματική αλλαγή.
 Ο κ. Παπανδρέου θα ανοίξει τις εργασίες της Συνόδου την προσεχη Δευτέρα μαζι με τον Πρόεδρο της Κόστα ΡίκαΛόρα Τσιντσιλά. Αμέσως μετά οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απο την Λατινική Αμερική, την Αφρική και Ευρωπαικές χώρες θα μιλήσουν με κεντρικό θέμα: «Επαναπροσδιορίζονταςαγορές στη Δημοκρατία και υπερβαίνοντας την κρίση με την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη επίσκεψη είχε κάνει και στα τέλη του 2009 στον Αγιο Δομίνικο(φωτο) και πάλι για τη χειμερινή Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχοντας προκαλέσει πολλές συζητήσεις και σχόλια.
Σημ.axinosp:Όπου και να πας θα σε βρούμε γομάρι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: