Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Ακυρώθηκαν νοσοκομειακά ομόλογα ύψους 1,18 δισ. ευρώ


Η απόφαση πάρθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη.Η απόφαση πάρθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη.
Στην ακύρωση ομολόγων ύψους 1,18 δισ. ευρώ που εκδόθηκαν για την εξόφληση οφειλών νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους προχώρησε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη προβλέπει την επιστροφή από την Εθνική Τράπεζα προς το Ελληνικό Δημόσιο ομολόγων που εκδόθηκαν για την εξόφληση οφειλών νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους, συνολικής ονομαστικής αξίας 1,18 δισ. ευρώ. 
 Κατά τον επανέλεγχο της διαδικασίας έκδοσης των νοσοκομειακών ομολόγων διαπιστώθηκαν διαφορές σε σχέση με το συνολικό ποσό που έπρεπε να διατεθεί στους προμηθευτές των νοσοκομείων και ως εκ τούτου οι εν λόγω τίτλοι έπρεπε να επιστραφούν στο Ελληνικό Δημόσιο.
 Οι τίτλοι επιστράφηκαν με ημερομηνία 16/12/2011 (ημερομηνία διακανονισμού) και μετά.
 Θανάσης Κουκάκης
Σημ.axinosp:Εισαγγελέας δεν υπάρχει ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: