Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πάγκαλος για Μπαμπινιώτη: «Τυχαίως έγινε υπουργός !»



Ανάβουν τα αίματα με τα Πανεπιστήμια και τον κ. Μπαμπινιώτη μετά και την επίθεση Πάγκαλου στον νέο Υπουργό Παιδείας για τον οποίο είπε ότι βρέθηκε …τυχαίως στον υπουργικό θώκο και τώρα αμφισβητεί νομοθέτημα που ψήφισαν 250 βουλευτές!
Ιδού τι ,μεταξύ  άλλων, είπε σχετικά και προβλέψτε …τι έρχεται:
» Και βεβαίως δεν είναι δυνατόν να επανερχόμαστε πάνω σε νομοθέτημα που έχει ψηφιστεί από 250 βουλευτές και να το κάνει αυτό υπουργός ο οποίος βρέθηκε τυχαίως στην κυβέρνηση και δεν έχει κανένα είδος λαϊκή νομιμοποίηση. Έτσι; Είναι δηλαδή αυτή τη στιγμή καταπληκτικό το φαινόμενο εκφραστής συντεχνιακής αντίληψης να θέτει σε αμφισβήτηση όχι μόνο το έργο το οποίο είναι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσει…
Πώς είναι δυνατόν να έρθουμε και να πούμε, ξέρετε θα κάνουμε μια επιτροπή να βάλουμε τους φίλους μας στην επιτροπή χωρίς να συζητήσουμε με κανέναν, γνωστούς πολέμιους του νομου τον οποίο υποτίθεται ότι θα συζητήσουμε. Είναι αυτοί που είναι, εγώ είδα τα μέλη της επιτροπής, αξιότιμοι κύριοι είναι όλοι αυτοί, είναι αυτοί που παρεμποδίζουν μαζί με τους τραμπούκους της άκρας Αριστεράς τις συνελεύσεις που θα εξέλεγαν τις νέες πρυτανικές αρχές. Είναι πολέμιοι του νομοσχεδίου αυτοί που θα το συζητήσουν υποτίθεται»!
Τι θα κάνει ο κ. Παπαδήμος με δεδομένο ότι ο κ. Μπαμπινιώτης έχει απειλήσει με παραίτηση;
Σημ.axinosp:Να δεις που θα τσακώνονται αυτοί οι δύο για μια θέση στο ελικόπτερο!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορείς να χωρέσεις σε ένα ελικόπτερο τον Πάγκακο και το Μπαμπουινιώτη????
Βάλε τον Μπαμπουινιώτη στον κώλο του Πάγκακου!!!
Οι θηλιές στο λαιμό υποχρεωτικές...